Mañana

Fórum pro všechny Rance stránky www.manana.cz
Právě je stř 16. kvě 2012, 17:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Welcome
Vítejte na fóru MAÑANA

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Automaticke psani:p
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010, 21:56 

viz.
Okamžitě jsem si vzpomněl na všechno, co jsem zde v minulém životě jako krocan prožil, co jsem viděl a slyšel, a konečně jsem pochopil, proč mě to nutkalo se vrátit zrovna sem (to jsem ovšem před tím nevěděl, že se někam vracím!), jen škoda, že jsem sebou teď neměl ani diktafon nebo tužku a papír, hned bych to začal všechno diktovat, a to by byla kniha! To by byly nové poznatky! To by byly nové objevy! Zjevily by se celé mayské dějiny ve své nahotě! Jaká škoda. Po procitnutí z tranzu jsem hned skoro všechno zapomněl.

diktafon? vetsinou se jedna o blaboleni v nesrozumitelnem jazyce, kterymu by rozumeli tak leda deti z materske skolky.. a o zapnuti diktafonu nekym jinym?(sam mate co delat s "tranzem" a jeste myslet na zapnuti nahrani?)
tuzku a papir? v tranzu psat pojednani o mayskem zivote a kulture? mozna tak par obrazku domecku se slunickem a i to by bylo nad moznosti v tak vyhrocene situaci.. (o srandistech z holywoodu, kdy clovek pomalu popise studenou fuzi nemluve.. ..jo smajlik :D )
nova kniha? poznatky? tady je zapotrebi dalsi smajlik ..:D
ps: Vas web jsem si behem par hodin precetl skoro cely a je plny zajimavych informaci a skoda tech "zprav" co z toho delaji radoby zajimavost/senzaci, ktera se mine ucinkem..
pps: co zkusit hypnotizera co by vybudil Vasi pamet,( a pomohl Vam si vzpomenout, kdyby to byla pravda?)co ste videl v "tranzu"? podle zminky o minulem zivote ste ho uz minimalne jednou navstivil a co jednou Vas mozek uvidi, to v nem i zustane..
ppps: sam mam zkusenosti treba s astralnim cestovanim a i kdyz sem mel prvni poznatky tak pred 10ti lety, tak doted bych to mohl odvypravet slovo od slova presne tak, jak sem ho prozival a co videl a to to muselo byt jen par sekund a pritom mi to prislo jako hodiny..
pppps:y/i souveti atd. Jazyk/rec je jen od toho, aby se lidi dorozumeli.. nic vic nic min.. kdo to nechape je jen dalsi omezenej jednotlivec co hleda chyby jinde nez kde by mel ;)

Předmět příspěvku: Poznámka na okraj
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010, 22:16 

Poznámka na okraj

Tohle není teplajznická stránka nějakého buzeranta, i když by tak podle barev někdo mohl soudit. Středoameričtí Indiáni používají tyto sestavy barev už víc než 3 tisíce let a ani oni, ani já nemůžeme za to, že se koncem minulého století takové barvy teplejm zalíbily. Jinak proti buzerantům, pokud nechají děti na pokoji, nic nemám.

hh nevim pro koho je treba tohle psany, ale treba ruzova barva je spojovana se 4% mensinou az od konce 19. nebo zacatkem 20. stoleti a to je snad uz hojne rozsirenej fakt ne :p
to leda kdyby jste tu mel barvy, tak jak jsou zobrazeny v duze.. to je momentalne i vlajka 4% mensiny..
ps: stredoamericti indiani(a nejen oni, treba takova afrika..) maji vyber barev jeste daleko kriklavejsi a pestrejsi, ale to jiste vite:)

Předmět příspěvku: Re: Automaticke psani:p
PříspěvekNapsal: čtv 14. led 2010, 15:20 
Administrátor

K Automatickému psaní:
Je to moje stránka, a na bláboly jsem tu proto jenom já.

K Poznámce na okraj:
Pokud je mi známo, tak čtyřprocentní menšina má ve znaku duhu a má ji jako vlajku. Já svoje logo používám už minimálně 55 let, to byli buzeranti ještě nežádoucí úchylové.

A co baktuny? Nějakej problém?

PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010, 00:10 

manana píše:
K Automatickému psaní:
Je to moje stránka, a na bláboly jsem tu proto jenom já.

K Poznámce na okraj:
Pokud je mi známo, tak čtyřprocentní menšina má ve znaku duhu a má ji jako vlajku. Já svoje logo používám už minimálně 55 let, to byli buzeranti ještě nežádoucí úchylové.

A co baktuny? Nějakej problém?

baktuny viz. moje odpoved na prislusnem topicu.. bohuzel bez moznosti poradny editace az pod bezpredmetnem vyjevu neopostatnene kritice..:)
Nechovejte se jako politik, prosim. Sam vite, ze moje otazky byly uplne o necem jinem, tak to neokecavejte barvickama co jsem psal v pppps... Doted jsem si Vas vazil natolik, ze se snazim psat bez chyb a dokonce s velkyma pismenama na jistych mistech, coz je uz co rict:) Klidne si prectete muj post od zacatku(jestli mate cas) a jestli mate co odpovedet, tak nebudete odpovidat na recnicke otazky;) Long life for this forum i wish you:)

PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010, 00:43 

ps: copak nekdo muze mit blabol za patent? ja jen doufam a tak trochu i vim, ze ne(pokud si nehrajete na nasi vladu).. proto na Vase stranky pisi a jestli nepochopite/nepodporite ostatni blabolisty, tak se jdete klouzat a uvidite, ze tu zustanete sam a ani kucharka i kdyz povedena to nezachrani.. (viva la nachos:p)
tedy pokud jste me nepochopil, ze mi vsichni (at uz nase 96% vetsina nebo ostatnib "4%" mensina jak je momentalne pripapadne a moderni rikat muze ****** (za hvezdicky si dosadte co chcete, me na tom nesejde)) lidi sou lidi a ani buh(nebo cokoliv chcete-jsem ateista) nepremeni heterosexuala v homo a homo v hetero..
cekam na Vasi odpoved a snad se nebude tykat jen podradneho zesmesnovani(ne opravdu nejsem gay, mam pritelkyni a jsem s ni stasnej a z pripadnyho gay vztahu by mi bylo nevolno... asi jako jim by nebylo prijemny se stotoznit s ulohou v nasi spolecnosti a chtit byt se zenou nebo muzem v pripade lezbicek..)
ale jedna otazka se porad vkrada.. proc tolik bojujete proti proti tomu, ze Vase barvy nesou gaylezbyuserelfriendly? ceho se kua bojite proti cemu bojujete?
zdravej heterosexual se klidne obejme s dalsim heterosexualem... ofc, pokud sam o sobe nema pochybnosti...

PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010, 00:57 

pps: docela rad bych znal i Vase odpovedi/otazky co jsem Vam psal predtim.
Astralni cestovani.. ..berete za podvot za gay iluzi nebo za co? Ve Vasi otazce jste nenaznacil ani stit odpovedi(nemam za sebou 55 let zkusenosti a nejsem gay, coz mi ve vasich vysledcich docela prislo dulezite-zvlast jak se na to odvolavate) - zkuste alespon pro me napsat co si o tom myslite - staci veta o par slovech.. ja Vam taky napsal co si myslim o tom Vasem vymyslenym setkani tri divu a la krocan, kterymu jste se uplne vyhnul a radsi psal jako kazdej radobypisilek z Novy), jak bych popsal Vase vidiny s minulosti bez toho, abyz jste si neco za vsech okolnosti pamatoval.. nebylo by to fer? docela rad cekam odpoved a taky me zajima jestli se to tu uchova trochu dyl nebo jestli se to nahodou nesmaze...

PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010, 11:02 
Administrátor

Vážený, z vašeho psaní v posledních dvou příspěvcích mám trochu zmatený dojem a nedovedu se v nich orientovat. Chcete na mně odpovědi na otázky, ale já nevím, jak bych na ně měl odpovědět.
Například otázka "berete za podvot za gay iluzi nebo za co?" Nevím jak odpovědět, protože nerozumím otázce.
Nebo další otázka "nebylo by to fer?" Nevím co by nemělo nebo mělo být fér, nedokáži se v otázce orientovat.

Na konkrétní a věcné otázky rád odpovím, pokud to bude v mých silách.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina