viz.
Okamžitě jsem si vzpomněl na všechno, co jsem zde v minulém životě jako krocan prožil, co jsem viděl a slyšel, a konečně jsem pochopil, proč mě to nutkalo se vrátit zrovna sem (to jsem ovšem před tím nevěděl, že se někam vracím!), jen škoda, že jsem sebou teď neměl ani diktafon nebo tužku a papír, hned bych to začal všechno diktovat, a to by byla kniha! To by byly nové poznatky! To by byly nové objevy! Zjevily by se celé mayské dějiny ve své nahotě! Jaká škoda. Po procitnutí z tranzu jsem hned skoro všechno zapomněl.
diktafon? vetsinou se jedna o blaboleni v nesrozumitelnem jazyce, kterymu by rozumeli tak leda deti z materske skolky.. a o zapnuti diktafonu nekym jinym?(sam mate co delat s "tranzem" a jeste myslet na zapnuti nahrani?)
tuzku a papir? v tranzu psat pojednani o mayskem zivote a kulture? mozna tak par obrazku domecku se slunickem a i to by bylo nad moznosti v tak vyhrocene situaci.. (o srandistech z holywoodu, kdy clovek pomalu popise studenou fuzi nemluve.. ..jo smajlik

)
nova kniha? poznatky? tady je zapotrebi dalsi smajlik ..

ps: Vas web jsem si behem par hodin precetl skoro cely a je plny zajimavych informaci a skoda tech "zprav" co z toho delaji radoby zajimavost/senzaci, ktera se mine ucinkem..
pps: co zkusit hypnotizera co by vybudil Vasi pamet,( a pomohl Vam si vzpomenout, kdyby to byla pravda?)co ste videl v "tranzu"? podle zminky o minulem zivote ste ho uz minimalne jednou navstivil a co jednou Vas mozek uvidi, to v nem i zustane..
ppps: sam mam zkusenosti treba s astralnim cestovanim a i kdyz sem mel prvni poznatky tak pred 10ti lety, tak doted bych to mohl odvypravet slovo od slova presne tak, jak sem ho prozival a co videl a to to muselo byt jen par sekund a pritom mi to prislo jako hodiny..
pppps:y/i souveti atd. Jazyk/rec je jen od toho, aby se lidi dorozumeli.. nic vic nic min.. kdo to nechape je jen dalsi omezenej jednotlivec co hleda chyby jinde nez kde by mel